...........................................................................................................

DOSSIER

dissabte, 12 de febrer del 2011

Escultures d'arreu.


Sembla estrany, però de totes les sortides que té l'escultura, per què vaig triar centrar-me només en dues èpoques(el Renaixement i l'antiga Grècia)?
Doncs la resposta està molt clara: són dues èpoques tan semblats que no pots parar de trobar-hi diferències entre elles. Però bé, això ja ho vaig explicar en el altres treballs.

Si t'imagines qualssevol d'aquestes escultures, penses per exemple en el museu del Prado a Madrid, a les sales dedicades a la Roma amb totes les pintures, escultures, joies, etc. que conté. On cada obra d'art té una història.

ex: "L'escultura representa Orestes i Pílades, models llegendaris d'amistat, oferint un sacrifici per haver tornat de la Tàurida amb la imatge d'Artemisa (l'estatueta representada),
acte que va purificar a Orestes del seu càstig diví. Altres autors van identificar les estàtues amb els germans Càstor i Pólux "-1

He escollit precisament la pàgina web del museu del Prado per tal de que si a algú li interessa saber alguna cosa més sobre escultures que estiguin exposades, és un bon lloc per buscar-hi informació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada