...........................................................................................................

DOSSIER

dilluns, 14 de març del 2011

Que diu un somriure

Identificar un somriure genuïna és bastant senzill però el imitar-la, no ho és tant, han descrestar presents sentiments positius com el plaer o la diversió. Podem identificar aquest tipus de somriures "per l'activació involuntària de dos grups musculars", hi ha elevació en amb dues comissures de la boca, en forma simètrica i el segon grup, marca arrugues en les comissures dels ulls.


Una realitat és que no tots els somriures tenen implicacions positives, els éssers humans utilitzem aquest gest per ocultar els nostres veritables sentiments Per què? Simplement perquè per dibuixar un somriure prou moure un sol *musculo “que podem accionar voluntàriament”, el gest es converteix llavors en “la millor màscara… *actua com a camuflatge”


Daniel *Goleman escriu en la “Intel·ligència Social” que: “Els somriures tenen un avantatge per sobre de totes les altres expressions emocionals: el cervell humà prefereix rostres feliços, els reconeix més presta i ràpidament que aquells amb expressions negatives, un efecte conegut com el “avantatge del rostre feliç” (*Goleman 68).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada